Da er vi i gang – jeg er nominert til lokalvalget i 2015

Da har jeg blitt nominert til lokalvalget i Bergen 2015 av Arbeiderpartiets Studentlag i Bergen. Dette er bare første steg i prosessen, og nå skal nominasjonskomiteen behandle alle nominasjoner før disse skal tilbake på høring i høst. Loddet er dog kastet, og jeg gleder meg til et spennende år med valgkamp!

Jeg vil prøve å leve opp til mitt mål om at politikere skal være ærlige, rasjonelle og lyttende. Videre skygger jeg ikke banen om jeg har upopulære standpunkt, men ønsker heller å bli konfrontert slik at jeg blir tryggere på mitt syn, eller får innspill som medfører at mitt syn endres. Å endre standpunkt som følge av overlegen motgående argumentasjon er en dyd jeg setter høyt!

Som lokalpolitiker er jeg særlig opptatt av byutvikling, finans og skole, og min bakgrunn kan du lese mer om her på siden. Du kan også se arkivet over medieutspill jeg har hatt, og ikke minst følge med på nyhetssiden hvor jeg fremover vil poste relevante tanker, både av lokal og nasjonal art.

Om du har spørsmål vil jeg prøve å besvare alle henvendelser som kommer inn via denne nettsiden. Det viktigste for meg er at du skal vite hva jeg står for, og eventuelt støtte mitt kandidatur dersom du tror jeg vil gjøre et godt arbeid for Bergen i bystyret.

Mvh,
Rasmus Haugen Sandvik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s